۳ قاشق غذاخوری برنج
ماهی به اندازه دلخواه
نمک و ادویهجات به اندازه دلخواه
(این مقدار برای یک وعده ۱ نفره مناسب است)
ابتدا ماهی را درون ادویههای دلخواه بگذارید و حداقل به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزهدار شود. ماهی مزهدار شده را میتوانید درون فر گذاشته و بپزید. همچنین میتوانید آن را درون تابه تفلون سرخ کنید.
برنج را شسته و با کمی آب نمک روی شعله ملایم قرار دهید تا آبش بکشد. پس از کشیده شدن آب برنج، آن را دم بگذارید.
در صورت تمایل میتوانید سهمیه روغن روز رژیم خود را هم برای پخت استفاده کنید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/203761
ابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه میشود...
ادامه مطلببرنج، عدس، بادمجان و گوشت مجاز(مرغ، بوقلمون و ...) را پخته و له کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و با...
ادامه مطلبنخود را از شب قبل بخیسانید. ترجیحاً چند بار آب آن را عوض کنید. نخود را آبکشی کرده و روی اجاق...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.