زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه عناب

مواد مورد نیاز:

۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۱ کیلوگرم عناب
۴ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا عناب‌ها را له کنید. سپس آن‌ها را به‌همراه آب، نمک و سرکه درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/283443

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

کوکو بادمجان با مرغ

ابتدا بادمجان، پیاز، فلفل‌دلمه‌ای و سیر را به‌شکل نگینی خرد و بخارپز کنید. پس از خنک...

ادامه مطلب

پلو با خورش میگو

نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‌اید، جداگانه بپزید. پیاز و سیر را خرد کرده و با سهمیه...

ادامه مطلب

سرکه کدوحلوایی و گلابی

ابتدا کدوحلوایی و گلابی را خرد کنید و تخمه‌های آن‌ها را دربیاورید. سپس آن‌ها را...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت