۵۰۰ گرم سینه مرغ
۲ حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کنجد
۱ قاشق غذاخوری سبوس برنج
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری ادویهکاری
نصف قاشق چایخوری زنجبیل
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری جوزهندی
ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و با استفاده از میکسر، آن را کاملاً میکس میکنیم. در ادامه سایر مواد و ادویهجات را به آن اضافه کرده و مجددا میکس مینماییم. سپس مواد تهیهشده را با استفاده از قیف (بدون ماسوره) درون کاور کالباس یا سلفون ریخته و به خوبی آن را میبندیم. کاور بستهبندیشده را به مدت ۲ ساعت درون آب جوش قرار میدهیم تا کالباس بپزد. پس از پخت، آن را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار میدهیم.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/265898
لوبیاچیتی را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید. در صورت امکان چند بار آب آن را عوض کنید. لوبیا را...
ادامه مطلبابتدا لوبیاقرمز از شب قبل خیسشده را آبکشی کرده و میپزیم. سپس آن را با میکسر یا...
ادامه مطلبابتدا مرغ را با پیاز و کمی آب بپزید. نخود را که از شب قبل خیس کردهاید، آبکشی کرده و بپزید....
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.