۵۰۰ گرم سینه مرغ
۲ حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کنجد
۱ قاشق غذاخوری سبوس برنج
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری ادویهکاری
نصف قاشق چایخوری زنجبیل
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری جوزهندی
ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و با استفاده از میکسر، آن را کاملاً میکس میکنیم. در ادامه سایر مواد و ادویهجات را به آن اضافه کرده و مجددا میکس مینماییم. سپس مواد تهیهشده را با استفاده از قیف (بدون ماسوره) درون کاور کالباس یا سلفون ریخته و به خوبی آن را میبندیم. کاور بستهبندیشده را به مدت ۲ ساعت درون آب جوش قرار میدهیم تا کالباس بپزد. پس از پخت، آن را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار میدهیم.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/265898
ابتدا لپه را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت به طور کامل له میکنیم. پس از...
ادامه مطلبابتدا هویج، پیاز، سیر و گوشت مجاز(مرغ، بوقلمون و ...) را میکس میکنیم. سپس 1 قاشق غذاخوری ریحان...
ادامه مطلبابتدا زنجبیل را پوست بکنید و با رنده ریز، رنده کنید. سپس آب لیموترش، سرکه و عسل را به آن اضافه...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.