250 گرم قارچ
2 عدد کدو متوسط
1 عدد پیاز متوسط
1 عدد فلفل دلمهای متوسط
2 عدد گوجه فرنگی متوسط
1 قاشق غذاخوری رب خانگی
آبغوره یا آبلیمو به مقدار دلخواه
گوشت مجاز به اندازه دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
پیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود آن را درون قابلمه تفت دهید. سپس گوشت مجاز (مرغ، بوقلمون و ...) را خرد کرده و با پیاز کمی تفتش دهید. در ادامه قارچ، کدو، فلفل دلمهای و گوجه را خرد کرده و همراه با رب خانگی و ادویهجات دلخواه به قابلمه اضافه کرده و مجدداً کمی تفتشان بدهید. سپس 1 لیوان آب به آن اضافه کنید و شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوراک کدو جا بیفتد. درصورت تمایل پس از پختن خوراک، میتوانید به آن آبغوره (آبلیمو) هم بزنید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/860185
ماهی را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آبلیموترش- ادویه ماهی- زعفران"...
ادامه مطلبابتدا ماهی را درون ادویههای دلخواه بگذارید و حداقل به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا...
ادامه مطلبانار را دانه کرده و کمی با گوشتکوب له کنید. سپس آن را بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.