3 عدد بادمجان متوسط
1 عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری نعناخشک
سهمیه کشک هفته
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
قبل از شروع به پخت، سهمیه کشک هفته خود را با مقدار کمی آب سرد درون مخلوطکن میریزیم تا به کشک مایع تبدیل شود.
بادمجانها را پوست کنده و آبپز یا بخارپز میکنیم. پیاز و سیر را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود آنها را سرخ میکنیم. سپس بادمجانهای پختهشده، کشک مایع، نعناخشک و ادویهجات دلخواه را به آنها اضافه کرده و کمی میکوبیم تا بهخوبی ترکیب شوند. در پایان آن را روی اجاق با حرارت ملایم قرار میدهیم تا جا بیفتد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/647267
ابتدا دالعدس را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت به طور کامل له میکنیم....
ادامه مطلبابتدا پیاز و سیر را رنده کنید. سپس آنها را با گوشت چرخکرده، سبوس برنج، تخممرغ و...
ادامه مطلبابتدا لوبیاکشاورزی را که از شب قبل خیس کردهاید، آبکشی و نیمپز نمایید. سیر، پیاز،...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.