3 عدد بادمجان متوسط
1 عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری نعناخشک
سهمیه کشک هفته
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
قبل از شروع به پخت، سهمیه کشک هفته خود را با مقدار کمی آب سرد درون مخلوطکن میریزیم تا به کشک مایع تبدیل شود.
بادمجانها را پوست کنده و آبپز یا بخارپز میکنیم. پیاز و سیر را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود آنها را سرخ میکنیم. سپس بادمجانهای پختهشده، کشک مایع، نعناخشک و ادویهجات دلخواه را به آنها اضافه کرده و کمی میکوبیم تا بهخوبی ترکیب شوند. در پایان آن را روی اجاق با حرارت ملایم قرار میدهیم تا جا بیفتد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/647267
ابتدا کدوحلوایی را میپزیم. بعد از خنک شدن کدوحلوایی، سایر مواد را به آن اضافه کرده و به...
ادامه مطلبابتدا هویج را با حدود ۲ لیوان آب روی اجاق قرار دهید. پس از اینکه هویج پخته و آب آن کشیده شد، آن...
ادامه مطلبابتدا هویج را رنده و کدو و قارچ را ریز کنید و درون یک ظرف بریزید. سپس نخودفرنگی، سبزی دلمه،...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.