۲ حبه سیر
۱ عدد هویج
۱ عدد پیاز بزرگ
۱ عدد فلفل دلمهای
لوبیاچشمبلبلی به مقدار دلخواه
گوشت مجاز به مقدار دلخواه
۱ قاشق غذاخوری رب خانگی
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا لوبیاچشمبلبلی را که از شب قبل خیس کردهاید، آبکشی و نیمپز نمایید. سیر، پیاز، فلفل دلمهای و هویج را بهشکل نگینی خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود آن را درون قابلمه سرخ کنید. سپس گوشت مجاز را درون قابلمه خرد کرده و کمی تفت دهید. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری رب خانگی را با ادویهجات دلخواه، لوبیاچشمبلبلی نیمپزشده و 4 لیوان آب بهخوبی ترکیب کرده و به مواد قبلی بیفزایید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید تا خوراک لوبیاچشمبلبلی جا بیفتد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/349508
ابتدا گوشت مرغ را با ۱ عدد پیاز، ۲ حبه سیر و ادویهجات دلخواه بپزید. بعد از پخت، گوشت را از آب...
ادامه مطلبابتدا کدو و پیازها را رنده کرده و آبشان را بگیرید. سپس تخممرغ، سبوس برنج و ادویهجات را...
ادامه مطلبلیموترش را حلقهحلقه کرده و بههمراه جعفری، چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.