زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه کرفس و رزماری

مواد مورد نیاز:

۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۱ استکان رزماری
۱ کیلوگرم کرفس
۵ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا کرفس را خرد کنید (نباید خیلی ریز شوند). سپس آن را به‌همراه رزماری، سرکه، نمک دریا و ۵ لیتر آب درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/487368

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

کتلت سویا و مرغ

سویا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب ولرم خیس می‌کنیم. سپس آن را از آب درآورده و می‌فشاریم تا...

ادامه مطلب

بورانی لبو

لبوها را پس از پخت پوست کنده و با میکسر، کاملاً میکس می‌کنیم. سپس آن را درون ظرف می‌ریزیم....

ادامه مطلب

سرکه کیوی و آووکادو

ابتدا کیوی و آووکادو را پوست بکنید. درادامه جعفری، کیوی و آووکادو را خرد کنید. سپس آن‌ها را...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت