2 عدد هویج متوسط
۱ عدد پیاز متوسط
۲ حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب خانگی
2 قاشق غذاخوری ریحان خشک
گوشت مجاز (چرخ کرده) به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا هویج، پیاز، سیر و گوشت مجاز(مرغ، بوقلمون و ...) را میکس میکنیم. سپس 1 قاشق غذاخوری ریحان خشک و ادویهجات دلخواه را به آن اضافه کرده و بهخوبی ورز میدهیم. در ادامه 1 قاشق غذاخوری رب خانگی را درون قابلمه تفت میدهیم. سپس 1 قاشق غذاخوری ریحان خشک و 2 لیوان آب جوش به آن اضافه میکنیم. مواد گوشتی را به شکل دلخواه درآورده و درون قابلمه قرار میدهیم تا بپزد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/823508
ابتدا عدس را با ۲ لیوان آب در قابلمه ریخته و روی اجاق قرار میدهیم. پس از نیمپز شدن عدس،...
ادامه مطلبلوبیا را حداقل به مدت ۶ ساعت درون آب ولرم خیس کنید. در صورت امکان چند بار آب آن را عوض نمایید. پس...
ادامه مطلبابتدا کلمسبز را خرد کنید و با ۱ لیتر آب بجوشانید. پس از خنک شدن، آن را بههمراه نمک دریا،...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.