۱ لیوان برنج
۱.۵ لیوان باقلا
۲ عدد تخم کبک
۱ عدد هویج متوسط
نصف قاشق غذاخوری سبوس برنج
ماهی به مقدار دلخواه
شوید به مقدار دلخواه
آب پیاز به مقدار لازم
آب لیموترش (نارنج) به مقدار لازم
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ماهی را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آبلیموترش- ادویه ماهی- زعفران" قرار دهید تا مزهدار شود. سپس ماهی مزهدار شده را با سهمیه روغن روز رژیم خود سرخ کنید.
۲ تخم کبک را درون یک کاسه شکسته و هویج را روی آن رنده کنید. در ادامه سبوس برنج و زعفران را هم به آن اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب نمایید. سپس آن را کف قابلمه تفلون بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.
برنج، باقلا و شوید را با مقداری آبنمک بپزید.سپس آنها را آبکش کرده و درون قابلمه تفلون حاوی تخم کبک بریزید و دم بگذارید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/311161
ابتدا سبوس را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس روغن را به آن اضافه کنید و مجدداً به مدت ۵ دقیقه تفت...
ادامه مطلبتوتفرنگی و آناناس را درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی ترکیب کنید. سپس گلاب و پودر دارچین...
ادامه مطلبابتدا هسته گوجهسبزها را دربیاورید و آنها را با میکسر میکس کنید. سپس آنها را...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.