250 گرم اسفناج
نصف لیوان ماش
نصف لیوان لوبیا چشمبلبلی
شوید خشک به مقدار دلخواه
شنبلیله خشک به مقدار دلخواه
سینه مرغ به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا لوبیا چشمبلبلی را نیمپز میکنیم. سپس ماش، سینه مرغ خرد شده، اسفناج خرد شده، شوید خشک، شنبلیله خشک و ادویهجات دلخواه را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا جا بیفتد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/140161
ابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه میشود...
ادامه مطلبابتدا بادمجان، پیاز، فلفلدلمهای و سیر را بهشکل نگینی خرد و بخارپز کنید. پس از خنک...
ادامه مطلبخیار و گلابی را درون میکسر بریزید و بهخوبی میکس کنید. سپس عسل، گلاب و پودر دارچین را به آن...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.