250 گرم اسفناج
نصف لیوان ماش
نصف لیوان لوبیا چشمبلبلی
شوید خشک به مقدار دلخواه
شنبلیله خشک به مقدار دلخواه
سینه مرغ به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا لوبیا چشمبلبلی را نیمپز میکنیم. سپس ماش، سینه مرغ خرد شده، اسفناج خرد شده، شوید خشک، شنبلیله خشک و ادویهجات دلخواه را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا جا بیفتد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/140161
ابتدا دالعدس را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت به طور کامل له میکنیم....
ادامه مطلبسینه بوقلمون را حداقل 2 ساعت قبل از پخت در ترکیب "روغن زیتون – پودر سیر – پودر فلفل"...
ادامه مطلبلپه، سیر، پیاز، فلفل دلمهای، گوجه فرنگی، لیموعمانی، مرغ و ادویهجات دلخواه را با 3 لیوان...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.