۱ عدد سیب
۱۰ عدد ازگیل
یکچهارم قاشق غذاخوری ژلاتین
یکسوم قاشق چایخوری پودر دارچین
هسته ازگیلها را درآورده و بههمراه سیب، پودر ژلاتین و پودر دارچین درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی ترکیب کنید. سپس آن را درون قالب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/878421
برنج و لپه را در آبنمک خیس کنید. پس از حدود نیم ساعت آنها را پخته و آبکش نمایید....
ادامه مطلببرنج را پس از شستن به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده و کمی آب نمک روی شعله قرار دهید تا آبش...
ادامه مطلبخیار و گلابی را درون میکسر بریزید و بهخوبی میکس کنید. سپس عسل، گلاب و پودر دارچین را به آن...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.