۱ عدد سیب
۱۰ عدد ازگیل
یکچهارم قاشق غذاخوری ژلاتین
یکسوم قاشق چایخوری پودر دارچین
هسته ازگیلها را درآورده و بههمراه سیب، پودر ژلاتین و پودر دارچین درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی ترکیب کنید. سپس آن را درون قالب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/878421
ابتدا کدوحلوایی را میپزیم. بعد از خنک شدن کدوحلوایی، سایر مواد را به آن اضافه کرده و به...
ادامه مطلبابتدا بادمجان و گوجه را کباب کنید. سپس آنها را بهشکل دلخواه درون تابه خرد نمایید. در...
ادامه مطلبابتدا زنجبیل را پوست بکنید و با رنده ریز، رنده کنید. سپس آب لیموترش، سرکه و عسل را به آن اضافه...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.