۱ عدد سیب
۱۰ عدد ازگیل
یکچهارم قاشق غذاخوری ژلاتین
یکسوم قاشق چایخوری پودر دارچین
هسته ازگیلها را درآورده و بههمراه سیب، پودر ژلاتین و پودر دارچین درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی ترکیب کنید. سپس آن را درون قالب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/878421
ابتدا دالعدس را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت به طور کامل له میکنیم....
ادامه مطلبسینه بوقلمون را حداقل 2 ساعت قبل از پخت در ترکیب "روغن زیتون – پودر سیر – پودر فلفل"...
ادامه مطلبابتدا هسته گیلاسها را دربیاورید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک دریا و سرکه درون یک...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.