۱ لیوان برنج
بوقلمون به مقدار دلخواه
بامیه به مقدار دلخواه
گوجه به مقدار دلخواه
فلفلدلمهای به مقدار دلخواه
۱ عدد پیاز متوسط
۲ حبه سیر
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مقدار برنج برای یک وعده ۳ نفره مناسب است)
برنج را درون آبنمک خیس کنید. پس از حدود ۳۰ دقیقه آن را روی اجاق قرار دهید و بهصورت کته بپزید.
بوقلمون، بامیه، پیاز، سیر و فلفلدلمهای را خرد کرده و با ادویهجات دلخواه و مقدار کمی آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود. پس از پختن، گوجهفرنگی را هم خرد کرده و همراه با این مواد با روغن بوقلمون، اندکی تفت دهید (در صورت تمایل برای تفت دادن، میتوانید از سهمیه روغن روز رژیم خود هم استفاده کنید).
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/923009
برای تهیه شامی پوک، لپه، نخود و لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید. بهتر است چند بار آب آنها را...
ادامه مطلبابتدا انگنارها را با برگهایشان خرد کنید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک و سرکه درون یک...
ادامه مطلبابتدا لیموها را پوست بکنید، خرد نمایید و هستهشان را دربیاورید. سپس آنها را...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.