۱ عدد انار متوسط
۱ عدد چوب دارچین
نصف لیموترش برای انار شیرین
۱ قاشق مرباخوری عسل برای انار ترش
۲ لیوان آب
انار را دانه کرده و کمی با گوشتکوب له کنید. سپس آن را بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید. اگر انار ترش است، ۱ قاشق مرباخوری عسل به آن اضافه کنید و اگر شیرین است، آب نصف لیموترش به آن بیفزایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/328103
لوبیاقرمز و عدس را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید. ترجیحاً آب آنها را چندبار عوض کنید. در...
ادامه مطلبابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بههمراه آب لیموترش و ادویهجات دلخواه داخل یک ظرف...
ادامه مطلبابتدا سبوس را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس شکلات تلخ، گلاب، هل، زعفران و زنجبیل را بههمراه...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.