۱ عدد انار متوسط
۱ عدد چوب دارچین
نصف لیموترش برای انار شیرین
۱ قاشق مرباخوری عسل برای انار ترش
۲ لیوان آب
انار را دانه کرده و کمی با گوشتکوب له کنید. سپس آن را بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید. اگر انار ترش است، ۱ قاشق مرباخوری عسل به آن اضافه کنید و اگر شیرین است، آب نصف لیموترش به آن بیفزایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/328103
سینه بوقلمون را حداقل 2 ساعت قبل از پخت در ترکیب "روغن زیتون – پودر سیر – پودر فلفل"...
ادامه مطلبابتدا کدو حلوایی را با ۲ لیوان آب روی اجاق قرار دهید. پس از اینکه کدو پخته و آب آن کشیده شد، آن...
ادامه مطلبابتدا کیوی و آووکادو را پوست بکنید. درادامه جعفری، کیوی و آووکادو را خرد کنید. سپس آنها را...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.