۲ لیوان ماش
۳ حبه سیر
۱ عدد پیاز بزرگ
۲۵۰ گرم سبزی آش
۱ قاشق غذاخوری نعناخشک
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ماش را حداقل به مدت ۱ ساعت خیس کنید و پس از آبکشی آن را درون قابلمه بپزید. پیاز و سیر را خرد کرده و با ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد/زیتون سرخ کنید. سپس سبزی آش و ادویهجات دلخواه را به آنها اضافه کرده و ترکیب حاصل را درون قابلمه ماش بریزید. نعنا را با ۱ قاشق غذاخوری روغن باقیمانده از سهمیه روز رژیم خود تفت دهید و از آن برای تزئیین آش ماش استفاده کنید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/468673
لوبیا کشاورزی را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید. در صورت امکان چند بار آب آن را عوض کنید....
ادامه مطلبلوبیا را از شب قبل خیس کنید. در صورت امکان آب آن را چند بار عوض کنید. لوبیا را پس از آبکشی...
ادامه مطلبابتدا کرفس را خرد کنید (نباید خیلی ریز شوند). سپس آن را بههمراه رزماری، سرکه، نمک دریا و ۵...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.